Nieuwe Update

Gepubliceerd op 13 september 2021 om 13:01

                                                                                                                                                              Brecht, 13 september 2021

Beste bezoekers en bewoners,

 

Conform de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid, en dankzij de hoge vaccinatiegraad bij onze bewoners en medewerkers, mogen en kunnen we weer een aantal maatregelen versoepelen in WZC Sint-Maria en LDC Het Sluisken.

We zijn heel blij te kunnen meedelen Het Sluisken vanaf 13 september terug geopend zal zijn voor iedereen van 13.30u-16u van maandag tot en met vrijdag.  De maximale capaciteit in het cafetaria bedraagt 80 personen, er kan niet gereserveerd worden. Het maximum aantal personen per tafel vervalt. Er kan ook terug besteld worden aan de toog.

Bij het betreden van het restaurant/cafetaria is iedereen gebonden aan de horecaregels en dient er dus een mondmasker gedragen worden bij verplaatsing. Zowel de neus als mond moeten uiteraard bedekt zijn.  

 

De bewoners van WZC Sint-Maria mogen terug dienstoverschrijdend deelnemen aan activiteiten zonder een mondmasker te dragen. Ook bezoekjes van bewoners bij elkaar op de kamer zijn terug toegelaten, eveneens zonder mondmasker.

Voor een bezoek aan de kapper is een mondmasker nog wel verplicht (contactberoep).

 

Bezoekers dragen hun mondmasker, ook op de kamer, voor de veiligheid en gezondheid van de bewoners en collega’s. We behouden het maximum van 2 bezoekers tegelijkertijd in de kamer. Ook drinken en/of eten tijdens bezoek op de kamer wordt nog niet toegestaan.

 

Het ontsmetten van de handen van bezoekers bij aankomst in het WZC blijft verplicht. En je registreren bij aankomst stellen we zeer hard op prijs. Op die manier kunnen we gericht en snel handelen bij een eventuele besmetting

 

U wordt alvast bedankt voor uw inzet.

 

Met vriendelijke groeten,

 

CRA-directie-hoofdverpleging WZC St.- Maria

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.